Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 12 januari 2010

Ett beslut är fattat.

Av Dream Maddo - 12 januari 2010 16:21

Idag var vi ute med Tessan vid Härlanda Tjärn. Jag och Katarina hade ett nödvändigt snack idag om hur vi skulle göra med Tessan och vi kom fram till ett beslut vi båda kände oss nöjda med. Vi behåller Tessan. Vi är fästa vid henne och hon är en underbar hund. Vi vill inte att hon ska tillbaka av olika anledningar så vi ska ha henne hos oss.


Med tanke på detta beslut så bestämde vi oss för att  träna henne i att vara lös. Det kanske låter som ett vågat beslut bara sådär men jag gick på magkänsla när jag släppte henne. Och det gick hur bra som helst. Hon märkte inte ens att andra hundar gick förbi. Att möta andra hundar är ett senare projekt. Just nu är jag bara glad över vårt beslut och över att det gick bra att ha henne lös. Lite godis men mest boll fick vara lockmetoden. Funkade finfint ska ni veta!Katarina och Tessan vid Härlanda Tjärn.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Martin

12 januari 2010 16:30

Bra att ni bestämt er!:) Ett bra beslut oxå

 
Maddo

Maddo

12 januari 2010 16:31

Martin: Tack! Jaa, det känns jättebra!

http://blogg.dreammaddo.se

 
Zandra

Zandra

12 januari 2010 16:33

Åh vilken mysig liten film!
Då får jag säga grattis till nya "familjemedlemmen". Vad roligt! Hon verkar vara en underbar hund :) En oslipad diamant.
Ni gör verkligen snabba framsteg med henne. Det kommer att gå vägen det här!

Haha, japp. Samma citat! Bra att veta, då ska jag hitta några andra :)

http://drak.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Martin

12 januari 2010 16:54

Det förstår jag verkligen:)

 
Veiken

Veiken

12 januari 2010 19:10

Vad bra att vi hade samma känsla och ville behålla vovven. Det kanske var sista gången ni bestämde något. Nytillskottet blir väl herre i huset?......

http://www.metrobloggen.se/horisont

 
Ingen bild

Pernilla

12 januari 2010 19:44

Fantastiskt gumman!!

 
Sussi

Sussi

12 januari 2010 20:08

Då säger jag ännu en gång, grattis till familjemedlemen ;-)

Man ser verkligen hur kul Tessan tycker det var att få leka!!! Hon är så fin :-)

Doris Hunddagis tar emot löptikar men det kostar extra per dag så då är jag hellre hemma med henne

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
sara

sara

12 januari 2010 20:24

Grattis till beslutet!
Är det du som pratar bakom kameran "oj du tappade lite bakom också"? Tror inte jag hört dig prata förut, bara sjunga! Du lät inte riktigt som jag hade tänkt mig, fast nu undrar jag varför jag trodde du hade lite ljusare röst än du har. Den rösten som pratade passar ju visst in på dig :-S
Kram

http://smuppra.blogg.se

 
Maddo

Maddo

12 januari 2010 21:04

Martin: =)

Pernilla: Dooh, du glömde länka! ;)

http://blogg.dreammaddo.se

 
malin-heléna

malin-heléna

12 januari 2010 21:44

Ååh, så tråkigt att det är strul. Men det verkar som att ni båda är fast beslutna om att klara detta och det är toppen!
Hoppas jätte mycket att det kommer att gå bra för er och söta vovven! :)
Kram

http://www.malinhelena.blogg.se

 
Anna

Anna

13 januari 2010 14:40

Vad härligt att se henne in action!! Hon verkar vara jättemysig, om än lite osäker. Det där kommer gå jättebra tror jag!! Kram

http://kavril.bloggproffs.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se