Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 11 januari 2010

Tips mottages!

Av Dream Maddo - 11 januari 2010 23:53

Jag berättade ju om att vi försökte vara lösa med Tessan under dagen. Nu har vi försökt igen och öronen var med lite mer denna gång. Det kanske är träning, träning och åter träning som gäller? Det är härligt att se henne lös. Överlag är det härligt att se hundar som går lösa tycker jag. Vi behöver träna på inkallning. Bra tips på hur man tränar en gammal hund på inkallning?


Testa på att vara lös

Går lös i sin nya reflexväst.


 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

12 januari 2010 07:47

Det är jättekul att se hundar lösa, om ägaren kontrollerar sin hund bra. Jag har skrivit om det här tidigare. Under en promenad i stan fick Doris besök av 2 okopplade hundar där ägarna hade noll att säga till om. Hundarna lyssnade inte! Det som var allra läskigaste var att det låg en vältrafikerad väg alldeles i närheten..
Men som du skriver, mycket träning med inkallet så ordnar nog det sig :-)
Jag litar inte på Doris till 100% i stan. Möter vi en annan tik så finns det en stor risk att hon blir döv och springer dit. Har man otur så skadar dom varann illa. Så jag brukar sällan släppa henne lös annat än i skogen här i området.

Ha en bra dag
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Vivi

Vivi

12 januari 2010 07:55

Så söt hon var i västen!!
Ush jag hoppas som sagt du kan behålla henne!

Tack, vi får väl skaffa oss ett nyare photoshop ngn gång :), skorna är ett av mina favorit par!

http://www.missvivis.se

 
Sofie

Sofie

12 januari 2010 09:05

Hon är så söt! =)

http://barajagsofie.blogg.se

 
Zandra

Zandra

12 januari 2010 10:10

Ja just det! :) Det är ju samma. Vi får försöka att inte ha samma citat samtidigt då så kommer folk som läser båda våra bloggar få¨massa bra klokheter :)
Fast jag tänkte försöka lägga in lite kul också :)

http://drak.bloggagratis.se

 
Zandra

Zandra

12 januari 2010 10:12

Inkallning hmm.. Ni kanske kunde gå någon kurs med henne?
Men spårlina kanske kan vara bra annars. Då kan hon springa långt från dig och du kan rycka tag i henne ändå om hon inte lyssnar, så hon inte springer bort.
Sen måste hon alltid få beröm när hon kommer, även om det krävs lite tjat innan hon lyssnar.

http://drak.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

12 januari 2010 12:11

Ett gott råd är att inte alltid ge godis när hon kommer på inkallning, det kan ju vara någon gång när du inget har, så är det bra om de vet att det inte alltid finns. Det ska ju duga med bara matte också... :) Jag som tränar jaktlydnad använder inget godis alls, man kan inte gå omkring i skogen och lukta hundgodis... :) Det får duga med mej liksom. Sen har jag aldrig G lös utom när han jagar, av olika anledningar. Han är hanhundsaggressiv och har ganska selektiv hörsel.. ;) De andra två är inga problem, förarveka....

http://kavril.bloggproffs.se

 
Zandra

Zandra

12 januari 2010 12:36

Haha, jag har just köpt en almanacka. Den var full med citat, så det var den som gav mig idén ^^ Det kan hända att det är samma citat i våra :o
Jag kanske bara får köra på knasigheter. Det finns det ju gott om också.

http://drak.bloggagratis.se

 
sara

sara

12 januari 2010 21:53

Hur gammal är hon?

http://smuppra.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se