Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 11 januari 2010

Ett svårt beslut framför oss.

Av Dream Maddo - 11 januari 2010 16:53

Tessan och Tant Nina leker med pinne

Tant Nina och Tessan kastar pinne

 

Idag kom Tant Nina förbi. Ja, hon kallar sig så för Ludvig så jag kallar henne Tant Nina för Tessan också. Hon samtyckte! Vädret kunde inte varit bättre så vi tog oss en långpromenad på 1,5 timme. Vi försökte vara lösa ett tag och det gick superbra. Lite dålig på inkallning men träning och godis så ska det nog fungera. När Nina hade åkt kollade jag mailen och där hade jag fått svar från det tidigare tillfälliga hemmet. Inte hon vi pratat med utan där Tessan bott tillfälligt innan hon kom hit.


Mailet var inte allt för positivt. Det har stärkt min känsla för att behålla Tessan och jag hoppas att Katarina delar den åsikten. Jag mailade tjejen som hade haft Tessan tillfälligt för att jag kände att allt inte stod rätt till. Nu har jag och Katarina ett stort beslut framför oss. Det är svårt men för mig finns bara ett alternativ. Jag hoppas att Katarina delar mitt beslut.


Vi köpte en hundsäng till Tessan igår på Rusta (http://rusta.se). Den kostade 129 kr och vi tyckte den var fin och skön. Inte för att Tessan sover i den mer än på natten (annars sover hon i min säng). Den är lite tunnare än en klassisk hundsäng. Men jag tycker om den och tydligen passade den för Tessan också för hon sov på den inatt! Idag köpte jag en reflex-väst till henne för 29 kr på Clas Ohlson (http://clasohlson.se) eftersom de söta som Rusta skulle ha faktiskt var slut. De är i samma serie som sängen så är det någon som har lust att skänka en sån i strl. L är vi bara tacksamma. Hihi. Tennisbollar emottages tacksamt för det verkar kunna gå en del bollar nu. Den första börjar långsamt bli riktigt äcklig.


Jag saknar lite mer aktivitetsleksaker också. Men man får väl ta en sak i taget. Vi har inte ens givit något definitivt beslut ännu. Ni har förstått vart jag står va?Tessan vid sin nya säng

Tessan poserar vid sin nya säng.

 
ANNONS
 
Teija

Teija

11 januari 2010 17:49

Kunde inte gissa din hemlighet. Men vad kul! Så söt hon är, verkar jättemysig!
Älskar att ha hund, hade jag vetat att det ger så mycket hade vi nog skaffat det tidigare faktiskt...
Jodå, visst är jag stolt över våra tjejer.. du har så rätt så Maddo.
Hoppas du har det bra?! Kramisar

http://varannandag.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

11 januari 2010 19:34

Det dröjer oftast inte så länge innan man förälskar i dom goa små liven. För oss tog det ca 3 dar sen kunde man inte ens tänka tanken på att lämna bort henne..
Hoppas du får medhåll och ni behåller henne. Visst är det en hel del jobb men man får så mycket tillbaka av dom.

Jag går alltid upp tidigt när det är dan före arbetsdag. Jag brukar inte sova mer än 4-5 timmar då. Annars kommer inte jag isäng förrän sent på natten. Oftast brukar jag kanppt vara trött på kvällen även fast jag gått upp så tidigt och sovit så lite. Jag är helt klart en kvällsmänniska. Doris ligger så sött och sover när jag går upp hihi

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Veiken

Veiken

11 januari 2010 19:57

Det är ett svårt beslut kan förstå! Ta det rätta beslutet!;)

http://www.metrobloggen.se/horisont

 
Anna

Anna

11 januari 2010 20:57

Jag hejar på dej och alla inblandade!!! Du fattar garanterat rätt beslut. Kramar

http://kavril.bloggproffs.se

 
Ingen bild

Martin

11 januari 2010 23:48

Håller alla två tummarna för att det ska gå vägen detta oxå!

 
Maddo

Maddo

11 januari 2010 23:50

Martin: Jag också! :)

http://blogg.dreammaddo.se

 
Vivi

Vivi

12 januari 2010 07:49

Misstänkte det kanske var ngt med Tessan :(
Jag hoppas verkligen att det går bra allt och att katarina känner som du! Ska hålla alla mina tummar & tår!

http://www.missvivis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se