Jag helt enkelt.

Alla inlägg under december 2009

Av Dream Maddo - 2 december 2009 22:41

Idag har det funnits massor med goda ting. Alla har goda saker som händer men som vi tar för givet. Så dagen kommer bli en punktlista. Idag har jag...


  • ... fått massor av kommentarer på bloggen av er läsare! Jag har läst era bloggar också och fått massor av inspiration och nya synvinklar.
  • ... bakat pepparkakor (och ätit lika mycket deg. Varannan pepparkaka på plåten... varannan i munnen! Hihi)
  • ... träffat Pernilla (http://peque.blogg.se). Vi promenerade, tjötade, åt och jag fick träffa hennes berömda pojkvän.
  • ... haft lägenhetsvisning och fick spana in den snygga killen. Hihi.
  • ... läst ännu lite till av Äkta Vara.
  • ... fått en komplimang för ökad viktnedgång.

 

Tänk så mycket vi tar för givet. Tummen upp för vardagen! Nu är det dags för mig att borsta tänderna och lägga mig att läsa en god bok (Äkta Vara) innan jag somnar.


  

Vardagen kan vara underbar.

Av Dream Maddo - 2 december 2009 12:45

Oj så jag bloggar! Men detta är viktiga saker. Westlife är viktigare än mycket just nu. Det har mina vänner fått erfara om inte annat! Tur att de vet hur jag är. De ler åt mig och vet att fredag är helig. Likaså var det bara en person som ringde mig under nyhetsmorgon i söndags. Nina. Och det var efter Westlife för att prata om vad vi tyckte om... just det! Westlife. Har ni tröttnat på snacket? Då ska jag avslöja att CDON (http://cdon.com) mailade mig idag och meddelade att min och Ninas skiva (Westlife - Where we are)  är på väg. Kärlek på det. ♥


Visst får vi vänta en dag extra på skivan men det fanns pengar att tjäna på detta. Skivan var ca 50 kr billigare än i butik. Portot delar vi på så hur vi än gör blev detta billigaste alternativet. Vid närmare eftertanke har nog skivan skunkit i pris sen vi beställde. Hmm. 6% = 10 kr. Men ändå. Vi tjänade på det.


En vacker dag blir jag lika känd som dem. Kom ihåg det! hihi.

Av Dream Maddo - 2 december 2009 10:37

Jag har då inte godkännt att en förbannat snygg kille ska komma och kolla på min lägenhet. Absolut inte när jag går i slappkläder och har julmusik på. Det är ju lite pinsamt. Gah. Vilka ögon! Vilket leende. Oh, shit. Mitt hjärta! Men trevlig var han, hans pappa också.


Hoppas han flyttar in för han verkade vara typen man kan diskutera ev. inflytt med. Tider och så. Så jag slipper lämna nyckeln innan 12:00 om vi inte får tillgång till nya lyan innan satt datum. Att jag isåfall får hans nummer är ju bara ett stort plus!

Av Dream Maddo - 2 december 2009 10:14

Julen närmar sig med stormsteg. Idag var det dags för chokladbit två i julkalendern. Igår städade jag lite och tog kort på min julbelysning. Det blir inte allt för mycket julpynt i år eftersom vi troligtvis flyttar in i mellandagarna. Men lite blir det i alla fall! Pepparkakor idag också. Myspys. Tyvärr blir det till att göra dem själv men det är sånt man får leva med. Senare idag ska jag träffa Pernilla (http://peque.blogg.se) och det ska bli supertrevligt. Nu ska jag förbereda mig på en lägenhetsvisning. Husvärden ringde imorse och frågade om de kunde komma halv elva. Tur att jag städade igår!




Förresten! Vad är väl en jul utan Carolas julskiva? Jag gillar hennes röst. Jag är uppvuxen med henne. Tror ni jag blev orolig när min skiva verkade försvunnen här om dan? Lyckligtvis hittade jag skivan igen.



Av Dream Maddo - 1 december 2009 21:53

Skrev kontrakt på lägenheten idag. Roligt. Nu är det verklighet!


Vem sa att man skulle ha så mycket papper och vem bestämde sig för att spara alla mina papper? Inte kan det väl vara jag?! Omöjligt!



Det har faktiskt sett ut såhär hos mig!

Vilken ordning jag hade. Vad hände?

Av Dream Maddo - 1 december 2009 18:19

Idag är det bakning som gäller. Eller så nära inpå man kan komma. Jag har gjort en sats pepparkaksdeg. Den ska dra till sig under natten. På ICA insåg jag att jag inte hade receptet och jag kan det då inte i huvudet! Tur för mig att vi har ICA Maxi. Otur för mig att de inte hade min kokbok. Tur för mig att det ändå fanns kokböcker. Synd att de inte överrensstämde med mitt recept här hemma och jag glömde fota receptet. Men tacka vet jag google! Tur också att hittarecept.nu finns så jag slutligen kunde hitta någon form av motsvarighet till det recept jag såg i någon kokbok på ICA. Varför var mitt recept så speciellt då? Jo, det skulle innehålla pomerans. Av alla recept jag såg på google innehöll de flesta grädde och det hade inte mitt recept även om jag tror det blir supergott. Nästa år kanske jag testar det. Hihi.


Eksta Pepparkakor fick det bli tillslut. Av det jag smakat så smakade det riktigt gott. Det var enkelt att göra och gick snabbt. Tummen upp för det! Receptet hittar ni här. Eftersom jag gör pepparkakorna själv undviker jag även e-tillsatser. Godare, mysigare, roligare och utan e-tillsatser. Superbra!


Förresten måste jag testa om det funkar med bloglovin' nu. En trevlig Elias mailade mig och meddelade att det skulle vara löst nu. Nästan så man kände sig elak när man mailade dem igår nu.


Följ min blogg med bloglovin

Av Dream Maddo - 1 december 2009 09:49

Idag är det tisdag och bara dags att börja på ny kula. Det är inte bara en ny dag utan en ny månad. Frost ute och december. Snön kan vi ju drömma om i Göteborg. Första december innebär att man får öppna sin chokladkalender! Åh, så jag längtat!



Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards