Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 7 december 2009

Mitt jobb är som en Askungensaga!

Av Dream Maddo - 7 december 2009 16:07

Det är inte utan att jag ler när jag, än en gång, sitter vid datorn när min chef från Fysiken (http://fysiken.se) mailar och frågar oss värdar om hjälp. Jag har en tendens att svara henne inom fem minuter och detta var inget undantag. Mitt svar blev, med lite förkorningar för att ni inte ska få insiderinformation:


Det känns som om jag bor vid datorn för du mailar typ alltid när jag är här :P Otroligt nog har du en tendens att jobba när jag är på kt också. Hihi. (...) Mina vänner tycker att jag bor på fysiken så jag för göra slag i saken. Haha. :)


Som om detta inte vore nog? Min chef kan då få mig att le. Svaret blev:


Du och jag BOR på Fysiken, inte bara ett påstående utan ett FAKTUM!! Vad är väl en dag på Fysiken? Den kan vara trist och tråkigt och.. och.. alldeles alldeles underbar! Lika underbart som att du (...).. du  är bäst!!


Ja, så är nog det bästa sättet att beskriva Fysiken. Underbart. Jag sitter och skrattar lite högt för mig själv. För vem har en chef som jämför jobbet med en disney-film? Och vem har en chef som kan få en att le och känna att du gör ett fantastiskt jobb? Jag har det!

 
 
Teija

Teija

7 december 2009 16:37

Du har en bra chef, vad roligt! Säkert är du en bra anställd också.

Vi åt torsk (miljömärkt) som var panerad med en god kall sås och potatis. Det var verkligen gott. De har fina grönsaker där med, vilket gör det till en jättebra restaurang! Men hu vad dyrt det är att äta ute.

Ditt recept ser så gott ut, har dock ingen större erfarenhet av att laga till linser. Men det kan väl inte vara så svårt?!
Kram!

http://varannandag.bloggplatsen.se

 
ida

ida

7 december 2009 19:12

Va härligt att du fortfarande trivs så bra:) hur blir de till våren nu då. Börjar du plugga igen?

http://www.idapersson.se

 
ida

ida

7 december 2009 19:58

jajemen, det har blivit joggning även idag. men morgon dagen får det bli vila. för gårdagen bjöd inte bara på löpning utan blev även simmning på kvällen. tre dagar i rad får räcka. även om jag är superglad att jag har motivatien å längtan:)

Drömjobbet finns, men jag har inte fått det än;P
kramis

http://www.idapersson.se

 
Sussi

Sussi

7 december 2009 20:54

Vilke bra chef..
Kan tänka mig att hon är omtyckt. En sån bra chef vill jag ha när jag börjar på mitt nästa jobb :-)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Veiken

Veiken

7 december 2009 20:58

Ta väl vara på henne och gläds så länge du kan. Grattis! Kram

http://www.metrobloggen.se/horisont

 
Daniel

Daniel

7 december 2009 22:34

WOW lyckos dej!

Gött me snäll chef vetja!

http://danielfagerholm.webblogg.se

 
Pernilla

Pernilla

7 december 2009 23:29

Hej Gumman! Alltid bra att ha bra chefer - Ask me I would know.. ;-) Tack för tipset förut idag det hjälpte verkligen.. Vi får ses snart igen. Kramiz gumman!

http://peque.blogg.se

 
Sussi

Sussi

8 december 2009 08:26

Lightprodukter brukar jag undvika på dom flesta saker förrutom fetaost och julmust, konstigt nog! Jag vet inte varför jag alltid köper light på just dom??

Tack för orden om att det kommer ordna sig för mig. Sånt behöver man höra lite då och då. Nu ska jag bara lära mig att tro på dom..

Ha en bra dag
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Vivi

Vivi

8 december 2009 08:31

Blir nästan lite avundsjuk, men också glad för din skull för de är verkligen få för unnat att hitta ngt man trivs med och dessutom ha bra chefer som peppar och stöttar, men man får det heller inte utan anledning ;)

Ush...jag fuskade igår ,,,,var itne på humör... lite trista besked från försäkringsbolaget *suck* tyvärr är jag nog rätt lättpåverkad av yttre grejjor, jag tar de ursäkter jag kan för att skippa träningen :(

http://www.missvivis.se

 
Bibbi

Bibbi

8 december 2009 11:13

Bravo Maddo! Risken är bara stor att "chefen" härskar med smicker. Har jag dåliga erfarenheter eller är jag bara realist? Svår fråga. Kanske både och. Jag är ÖVERTYGAD att du är bra på det du gör men se till att få betalt för det du gör i pengar och inte bara i beröm.

Ett gott råd från en gammal "räv" :-)

Stor kram på dig. Du vet väl om att du är värdefull.......

http://hundkakor.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Madeleine

8 december 2009 12:34

Nej, en barnvagn är inte säkrare än en rullstol på spårvagnen........... :-(

 
Maddo

Maddo

8 december 2009 14:12

Madeleine: Oj så svårt det var att stava ditt namn när du inte stavas som mig! :P Jasså? Fick för mig att jag läst om det i pling men du kanske har mer insider-info? :)

http://blogg.dreammaddo.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Skapa flashcards