Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 4 december 2009

Vilken väska ska jag ha?

Av Dream Maddo - 4 december 2009 14:01

Lyckotrosorna på? Check. Sminket sitter? Japp. Har jag ätit? Japp. Packat ner skivorna? Ne, men de ligger framme. Laddat batteri till kameran? Japp. Fixat kameran? Nej.

Jag kryper på väggarna nu. Kan klockan bli tre snart så jag kan åka till stan? Jag ska ju träffa Westlife! ♥

Nervositeten är enorm. Jag fryser av nervositet (okej, jag har fönstret öppet också) och usch. Detta är så läskigt. En skivsignering som jag kan komma på! Jag har skivan! Måste föra över låtarna på MP3n, hitta delaren som gör att både jag och Nina kan lyssna...

Av alla gånger Westlife signerat har jag ALDRIG fått min skiva signerad. Detta beror på att de släppt skivorna innan min födelsedag och likaså har signeringarna varit innan min födelsedag. Jag har helt enkelt inte haft skivan innan. Fy, jag är så nervös! Ni kommer inte få läsa detta förrän efteråt och då kommer jag ha uppdaterat bloggen med hur det gick. Men nu ska jag fixa musiken och kameran. Vilken väska ska jag ha?

 
 
Zandra

Zandra

5 december 2009 12:55

Det inlägget låter spännande! Får kika in här senare :)
Åh, vad mysigt med barnpassning hemma! Typ som dagmamma? Som det hette förr.

Jag är bara på Island tillfälligt. Flyttar hem till Sverige igen till jul. Behövde ett break i livet och jag har alltid drömt om att åka till Island och jobba med hästar. Så då gjorde jag det nu :)
Jag har världens sämsta minne så jag minns inte om jag gav dig adressen till min islandsblogg. Du får den igen annars ^^
http://isdrommar.bloggplatsen.se/

http://drak.bloggagratis.se

 
Zandra

Zandra

5 december 2009 13:05

Håller all tummar!
Psst.. Jag tror inte Westlife bryr sig om vilken väska du har ;)

http://drak.bloggagratis.se

 
marica

marica

5 december 2009 22:23

Hi Hi skulle velat se dej precis innan det var din tur att gå fram ;) Glad för din skulle att du fick träffa dem!
Vart jobbar du nu?
Kram gums!

http://maricaaberg.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se