Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 4 december 2009

Vatten-Thé eller Te-vatten?

Av Dream Maddo - 4 december 2009 11:19

Jag vet att man inte ska skratta åt folk men i detta läge tycker jag det är befogat. Finns det någonting roligare än när folk som inte kan svenska ska försöker? Mark Feehily försökte sig på svenska i kommande intervju. Vatten-the (uttalat mer som waten-thé) är ju ett bra försök! Tevatten kanske är det mer korrekta dock. Hihi. Men de har fler roliga kommentarer. Vad önskar sig exempelvis Kian Egan i julklapp och varför pratar han så lite i intervjun? Hur får man Westlife att sjunga acapella? Det är härligt att se en intervju där Mark dominerar så mycket. Det tillhör inte vanligheterna. Lite bakgrund och tankar inför det då kommande albumet Where we are. De berättar även att de varit i sturegallerian två gånger. Deras konsert förra veckan måste varit där? För jag minns bara en gång! Snyft.Jag har självklart lyssnat igenom albumet mer än en gång. Min favorit just nu är faktiskt låten Where we are och den finns ju också på youtube.Vad gjorde vi innan youtube? Allvarligt talat så fick man tag i låtarna ändå. Det är inget nytt fenomen. Jag minns när My love kom ut. Två veckor innan den släpptes kunde du höra den i min bandspelare! Javisst. Det var på tiden man hade bandspelare. Antikens Grekland nästan. Haha.

 
 
marica

marica

4 december 2009 21:36

Jag grät typ nu när de var på idol :) me like westlife!!

http://maricaaberg.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se