Jag helt enkelt.

Alla inlägg under november 2009

Av Dream Maddo - 25 november 2009 10:18

Igår var jag inne på Pressbyrån där de hade radion på. Tror ni inte Westlifes singel spelas? Jag blir så lycklig! Det är de små sakerna i livet som betyder något. Ellerhur? Jag gillar i allafall deras nya singel. Jag gillar det mesta med Westlife. Hihi. Längtar till nästa vecka nu. Lev i nuet var det någon som sa till mig en gång. Men hur lätt är det när man väntar på något gott? Hihi.


Jag lägger in en bild från några av mina möten med Westlife. Längst ner finner ni en av bilderna från Kungsträdsgården (1998, tror jag det var) som jag skrev om tidigare i veckan (När jag träffade Westlife ). I mitten ser ni en bild från deras spelning i Sturegallerian (November 1999) då de slog publikrekord. Meningen var att jag skulle stå där nere men min kompis höll på att svimma så vi fick överge våra platser. Tur var väl det för en av vännerna som var kvar fick en permanent muskelskada av trycket (5000 personer) mot kravallerna. Bilden på mig och Mark Feehily är tagen inne på Sheraton hotell någon gång mellan 1998-2001. Bilden på mig och min blivande man Shane Filan är tagen samma dag som konsertbilden i mitten (November 1999), konserten hölls i samband med deras första skiva som kom ut 1999. Westlife bildades 1998 och är ett av världens största pojkband. De innehar fortfarande publikrekordet på Stockholmsarenan Globen.



Observera att bilderna är personliga!!
För att använda dig av mina bilder ska du:
Först och främst be om tillåtelse att använda den,
därefter ska källan vara tydlig.


I denna blogg finns bara bilder med:
1.
Tillåtelse från ägaren (med tydlig länkning)
2. Egna personliga bilder (som jag äger copyright på)

  

Av Dream Maddo - 25 november 2009 10:16
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Dream Maddo - 24 november 2009 22:48

Minns ni att jag berättade om att jag längtade till denna vecka? Jo, nu ska jag berätta varför! Imorgon är det en föreläsning med Mats-Eric Nilsson på min skola! Men jag pluggar ju inte? Nej, men jag är inskriven på Göteborgs Universitet och det är väl tur jag har vänner som kollar "gu-mailen" och tänker på mig när de ser namnet: Mats-Eric Nilsson. Tyvärr är det inte för många av vännerna som kunnat följa med och jag har i ärlighetens namn inte orkat fråga fler än de som visat intresse för det. Det blir jag och Mr. T. Pernilla (http://peque.blogg.se/) kunde tyvärr inte. Det är helt klart roligt att jag och Mr. T ska gå!


Jag ska försöka komma ihåg att ta med boken jag har hemma. Tänk om jag skulle få den signerad. Hihi. Kamera också kanske? Jag längtar! På kvällen blir det ännu en föreläsning. Då om coaching. Mer info kommer imorgon. Jag lär sova gott med all information jag kommer pumpas med under morgondagen, det är en sak som är säker!


  

Jag är stolt över att få använda denna logga i min blogg!

Bilden är en länk till aktavara.org

Av Dream Maddo - 24 november 2009 21:48

Det är skönt med mat som inte kräver så mycket av mig som person. Tidigare har jag skrivit snabba och enkla recept (Hälsa, kost och mattips!). Nu kommer två recept som tar lite längre tid men som ändå inte kräver mycket av dig. Ena receptet är inte smakat ännu utan håller på och tillagar just nu. Men jag tror det blir gott.


Vardagslyx - Kycklingfile.

Du behöver:

  • Kycklingfile
  • Potatis
  • Rödbetor (färska)

Övrigt: Salt, rapsolja


Skär potatis och rödbetor i tärningar eller "pommes-form". Lägg i en ugnsform med olja. In i ugnen på 200° i 15 min. Rör om. Lägg på kycklingfilen ovanpå rödbetorna och potatisen. In i ugnen igen i 20 minuter. Klart att servera!


Vardagslyx med falukorv!

Du behöver:

  • Falukorv
  • Vitlök
  • 2 charlottenlökar
  • Råris
  • Grönsaker - ex. blomkål och broccoli

Övrigt: Olja eller smör att steka i, buljongtärning.


Sätt på riset och koka det enligt anvisningarna. Skär falukorv i tärningar. Hetta upp en panna och stek korven så den får lite färg. Hacka charlotten- och vitlöken. Blanda ner löken med korven. Stek en stund. Häll i vatten (ex. 4 port = ½ l vatten) och lägg i buljong. När riset börjar närma sig klart: Lägg i grönsakerna (behöver sällan kokas särskilt länge). Du kommer få hälla av lite av buljongen för att röra ihop med riset. Riktigt hur mycket vet jag inte än. Hihi. Buljongen kan du använda till soppa vid annan matlagning!


Utvärdering: Maten var god, jag gillar "såsig" mat så jag hällde inte bort någon buljong! Det blir  himla mycket råris när man kokar. Jag gjorde fyra portioner men det blev fem Maddo-portioner, eller inte ens Maddo-portioner. Det var gigantiska portioner! Hihi

Av Dream Maddo - 24 november 2009 11:25
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Dream Maddo - 24 november 2009 11:12

Så var dagen med stort D. Jag kunde knappt sova inatt för att jag var så nervös. La mig halv fyra. Galet. Imorse var jag inte människa när klockan pep 8:00. Fy, omänskligt! Så satt jag vid datorn och gjorde mig mer nervös. Slängde soporna gjorde jag också. En svart sopsäck. Haha.


Så kom han. Kvartersvärden. Klagade inte något på hallen! Phew. Var riktigt orolig för hallen faktiskt. Sen då? En fläck jag skafixa på golvet. En list jag ska måla vit och sen ska jag ta bort min vackra väggdekoration. Ingenting om hyllan i vardagsrummet. Underbart! Det är ju verkligen bara småsaker ju! Åh, en stor sten föll från mitt bröst nu.


Kontraktskrivning på tisdag nästa vecka. Katarina står med på kontraktet. Spännande, skrämmande och... jag vet inte! Hihi. Vi pratade om internet igår. Borde jag ringa comhem och meddela om ändringarna redan nu eller när jag vet mer om inflyttningsdatum?


  

Av Dream Maddo - 24 november 2009 03:23


Flying Without Wings – Westlife Music Code



Vissa låtar har egna minnen. Denna låten är en av dem. En av Westlifes första låtar. Jag minns Kungsträdgården. Det var en vacker dag. Jag har bilder från den dagen. De har vita kläder. Vi hade aldrig sett dem där om vi inte hade pratat med Bryan McFadden i hissen. Hissen? Jo, vi var inne på Sheraton hotell och pratade med dem. Det var samma dag jag träffade Eminem. Men det är en annan historia.


Jag har träffat Westlife flera gånger men just denna gång var den första. Inte visste jag väl då att Westlife skulle slå rekord i Globen och med sina låtar och cd-skivor på toplistor. Jag tror inte de själva visste om det. För just då. Just då hade de all tid i världen för sina fans. Vi var allt för dem. Jag hoppas de kommer till Sverige snart igen. Jag vill se dem. Höra dem. Jag saknar dem. Har jag sagt att jag ska gifta mig med Shane Filan? Ja, det ska jag! För flickdrömmar ska man inte släppa! Nina ska gifta sig med Mark Feehily. Om han är bög? Javisst, men det beror ju på att han inte träffat Nina än! Och att Shane är gift beror ju på att han inte haft tillfälle att lära känna mig. Försök inte slå hål på mina flickdrömmar inte!


Text till låten finner du om du klickar på musikspelaren.

Av Dream Maddo - 23 november 2009 21:40

Snabbt och enkelt. Gärna gott. Visst är det vad vi vill ha till vardags? Här kommer ännu ett recept! De avancerade recepten sparar vi till helgen. Eller något sånt. Hihi. Spana gärna in övriga recept i kategorin: Hälsa, kost och mattips!


  • 250-300 g köttfärs
  • Vitlök
  • jalapenios
  • rödlök
  • majs
  • tomat
  • philadelphia (200g)
  • nachochips

Kryddor: Grillkrydda (knorr), paprika, chili


Hacka vitlöken och stek upp köttfärssen med vitlöken. Krydda efter smak. Hacka jalapenios, tomat och rödlök. Lägg i jalapenios, rödlök, majs, tomat och philadelphia i köttfärsen. Rör om så att philadelphian blandas ordentligt. Servera med natchochips.


Går att variera otroligt mycket men grundreceptet är: 1 grillad kyckling som delas i småbitar, en burk chili (Katarina, rätta mig om jag har fel!) och ½ burk tacosås och ett stort paket philadelphia.

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards