Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 25 november 2009

Möte med min stora idol!

Av Dream Maddo - 25 november 2009 21:44

Idag var det föreläsning med Mats-Eric Nilsson. Vissa frågar vem det är och för mig som är så inne i ämnet är det egentligen självklart. Det är Mats-Eric Nilsson som skrivit böckerna Det hemlige kocken och Äkta vara. Han är en av människorna bakom hemsidan aktavara.org som jag ofta refererar till och en av personerna bakom märkningen Äkta Vara som kommit fram under hösten.


Föreläsningen var klockan 13.00 En konstig tid egentligen, om du frågar mig. Folk går väl i skolan eller jobbar då? Anyway. Jag går inte i skolan så jag drog med mig Mr. T på föreläsningen. Först höll jag på att glömma av tiden sen ringde jag Mr. T som också han glömt av! Vilken dag.


När Mats-Eric Nilsson började prata slog det mig att han är en rätt bra talare! Inte så att han rör sig överdrivet mycket men han rör sig och... jag läste ju en retorikkurs i somras så jag känner mig lite skadad. Hihi. Men det bästa av allt är att man klarar sig på ett A5-papper. Det är allt man behöver. Han tar upp hela vår kost och man är nog beredd på en större förändring av sitt liv när man ska ta bort e-tillsatser men han gör det så enkelt. Lika imponerad var jag inte förra gången eftersom han började med att säga att "riktigt så enkelt är det inte" efter Sanna Ehdins föreläsning. Sanna Ehdin är en annan viktig person i mitt liv.


Innan föreläsningen bad jag Mats-Erik att signera min bok Den hemlige kocken vilket han gjorde. Efteråt sålde han Äkta vara och signerade. Ett erbjudande jag inte kunde missa. Så för er som köpt böcker av mig: Era pengar gick åt Äkta vara-boken! Så fick jag mig ett foto med min idol också. Glädje på hög nivå. Ja, lite kändis- och autografjagare finns det nog kvar i mig!


  

Jag och min idol Mats-Eric Nilsson

 

  

Mr. T efter fikan (det var en halvdag kring hållbar utveckling)

 

  

Ja, man ska ju bjuda på sig själv! Hihi

 
 
Sussi

Sussi

26 november 2009 09:15

Vad skoj att du fick autograf. Kul att få träffa ännu en person du beundrar :-)

Idag gör jättefina smycken så reklam ska hon få..
Visst brukar ni träna ihop?

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Vivi

Vivi

26 november 2009 11:18

Det låter som en sådan där härlig och peppande föreläsning som man går ifrån glad och redo att ta an världen :)
Vad kul att du fick böckerna signerade, det ger ju faktiskt lite extra känsla när man läser dem :)

http://www.missvivis.se

 
Vivi

Vivi

26 november 2009 12:44

Åhhh vad bra att du såg det, nu har jag ordnat det, det skulle vara ett piller!

Jag gillar din tyvärr med frågetecken efter ;)
För det är ju bra att alla är olika , rent självisk är det ju bra med lata arbetslösa för min del för då har jag större chans på de jobb som finns :P

http://www.missvivis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se