Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 25 november 2009

Bilder från möten med Westlife.

Av Dream Maddo - 25 november 2009 10:18

Igår var jag inne på Pressbyrån där de hade radion på. Tror ni inte Westlifes singel spelas? Jag blir så lycklig! Det är de små sakerna i livet som betyder något. Ellerhur? Jag gillar i allafall deras nya singel. Jag gillar det mesta med Westlife. Hihi. Längtar till nästa vecka nu. Lev i nuet var det någon som sa till mig en gång. Men hur lätt är det när man väntar på något gott? Hihi.


Jag lägger in en bild från några av mina möten med Westlife. Längst ner finner ni en av bilderna från Kungsträdsgården (1998, tror jag det var) som jag skrev om tidigare i veckan (När jag träffade Westlife ). I mitten ser ni en bild från deras spelning i Sturegallerian (November 1999) då de slog publikrekord. Meningen var att jag skulle stå där nere men min kompis höll på att svimma så vi fick överge våra platser. Tur var väl det för en av vännerna som var kvar fick en permanent muskelskada av trycket (5000 personer) mot kravallerna. Bilden på mig och Mark Feehily är tagen inne på Sheraton hotell någon gång mellan 1998-2001. Bilden på mig och min blivande man Shane Filan är tagen samma dag som konsertbilden i mitten (November 1999), konserten hölls i samband med deras första skiva som kom ut 1999. Westlife bildades 1998 och är ett av världens största pojkband. De innehar fortfarande publikrekordet på Stockholmsarenan Globen.Observera att bilderna är personliga!!
För att använda dig av mina bilder ska du:
Först och främst be om tillåtelse att använda den,
därefter ska källan vara tydlig.


I denna blogg finns bara bilder med:
1.
Tillåtelse från ägaren (med tydlig länkning)
2. Egna personliga bilder (som jag äger copyright på)

  

 
 
Sussi

Sussi

25 november 2009 15:26

Det måste ha varit en riktig minnesvärd kväll.. när du fick träffa dom!! Hoppas du får din drömmars man hihi

Vilken tur att jag skrev inlägget om reflexer så du kan sätta på dig din ;-)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Ingen bild

klass-ida

25 november 2009 21:16

Han är väl gift :P

 
Maddo

Maddo

25 november 2009 22:34

Klass-Ida: Jamen jag skrev ju det tidigare! Det är för att han inte lärt känna mig. :P

http://blogg.dreammaddo.se

 
sara

sara

26 november 2009 11:05

Och Globen som numera heter Ericsson Globe... :-(

http://smuppra.blogg.se

 
Sandra

Sandra

4 december 2009 22:24

Hej!
Kul att du har varit på precis samma ställen som mig när jag sett Westlife. Kommer ihåg spelningen och signeringen i Sturegallerian, jag stog längst fram, och jag har ett kort som Bryan i Westlife tog på pubilken med min kamera, och det var verkligen tjockt med folk! Jag har träffat dom en hel del gånger, och jag kommer för alltid vara ett Westlife fan, ända in i benmärgen! Kul att minnas dom goda stunderna!

http://underbartgalen.bloggplatsen.se

 
Sandra

Sandra

6 december 2009 15:13

Lyllo som fick träffa dom i nordstan. En annan bor ju uppe vid huvudstaden, och jag hade inte möjlighet att åka ner. Annars hade jag nog gjort det haha. Jag ska kolla lite på bilderna fårn sturegallerian, jag kanske ser dig på något av korten, jag tänkte i alla fall lägga upp några Westlife bilder i bloggen. Så håll utkik:)

http://underbartgalen.bloggplatsen.se

 
Sandra

Sandra

6 december 2009 18:44

Kan det möjligtvis handla om när WL ska sjunga tillsammans med Donna Summer? Eller finns det något annat framträdande jag inte vet om som ska sändas i svensk tv? I vilket fall som helst så kommer jag absolut vara bänkad framför tvn.:)

http://underbartgalen.bloggplatsen.se

 
Sandra

Sandra

6 december 2009 20:18

Läste på Marks twitter sida att dom ska framföra 2 låtar + en duett med Donna Summer i Norge när Nobelpriset ska delas ut/tas emot(tror jag). Skulle sändas på tv på SVT1 kl 22.00 på fredag. :)
http://twitter.com/MarkusFeehily

http://underbartgalen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se