Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 24 november 2009

E-polisen besöker Göteborg för att informera!

Av Dream Maddo - 24 november 2009 22:48

Minns ni att jag berättade om att jag längtade till denna vecka? Jo, nu ska jag berätta varför! Imorgon är det en föreläsning med Mats-Eric Nilsson på min skola! Men jag pluggar ju inte? Nej, men jag är inskriven på Göteborgs Universitet och det är väl tur jag har vänner som kollar "gu-mailen" och tänker på mig när de ser namnet: Mats-Eric Nilsson. Tyvärr är det inte för många av vännerna som kunnat följa med och jag har i ärlighetens namn inte orkat fråga fler än de som visat intresse för det. Det blir jag och Mr. T. Pernilla (http://peque.blogg.se/) kunde tyvärr inte. Det är helt klart roligt att jag och Mr. T ska gå!


Jag ska försöka komma ihåg att ta med boken jag har hemma. Tänk om jag skulle få den signerad. Hihi. Kamera också kanske? Jag längtar! På kvällen blir det ännu en föreläsning. Då om coaching. Mer info kommer imorgon. Jag lär sova gott med all information jag kommer pumpas med under morgondagen, det är en sak som är säker!


  

Jag är stolt över att få använda denna logga i min blogg!

Bilden är en länk till aktavara.org

 
 
Sussi

Sussi

25 november 2009 08:46

Hoppas föreläsningen är minst lika bra som du föreställer dig!

Du är ingen vanemänniska (variation förnöjer) du inte. Jag står alltid på samma ställe hihi

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Tintin Belisida

Tintin Belisida

25 november 2009 10:19

Hoppas föreläsningen känns bra för dig idag./Jo, jag förstår att det kunde se ut som slarvfel så jag har skrivit ett till förtydligande inlägg om språket. Men det handlar alltså INTE om slarvfel här.

http://elisannw.bloggplatsen.se

 
Vivi

Vivi

25 november 2009 11:12

Vad roligt, hoppas föreläsningen är riktigt bra !!
Vad mycket roliga recept du kommer med nu :)

http://www.missvivis.se

 
Ingen bild

Cayton

24 juli 2011 20:00

E-polisen.se håller också föreläsningar :p

Dream Maddo

25 juli 2011 08:40

Hehe :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se