Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 20 november 2009

Ett samtal kan betyda mycket.

Av Dream Maddo - 20 november 2009 14:44

Ibland blir ett samtal längre än man tänkt sig. Ibland blir det även flummigare än man tänkt sig. Som mitt samtal med Nina nyss. Hon ringde för att berätta underbara nyheter som passade in i mitt rens (rensade grejjor hemma). Det var en superbra koppling och sen var samtalet igång. Tillslut fick vi ringa på hemtelefonen för batteriet tog slut på mobilen. I slutet av samtalet skrattade vi bara. Samtalet kan sammanfattas såhär:


- Har du koll på klockan nu? Frågar Nina

- Nej, svarar jag.

- ... nehe! den är halv tre nu. Jag tänkte på att du sa att du skulle jobba..!

 

Jag gillar och har saknat denna typ av samtal med Nina. De påminner mig om gymnasiet som var en underbar tid i livet. Nu ska jag iväg och jobba lite. Glöm inte: Ett samtal kan vara guld värt - även om det handlar om ingenting.

 
ANNONS
 
Teija

Teija

20 november 2009 15:59

Hoppas att du håller dig kry nu då, men träningen kanske skrämde iväg baskelusken;)
Håller bara med dig, samtal om inget alls är väldigt bra ibland. Gör gott, speciellt med någon man känner riktigt bra.
Ha en go helg, Kramisar

http://varannandag.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

20 november 2009 18:01

Såna där samtal hade man jämt när man var yngre.. Varför har man slutat med det egentiigen???

Kul att du får lite extrapengar på böckerna. Det finns alltid hål att stoppa dom i

Ha en mysig kväll
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
AF

AF

20 november 2009 22:08

jag älskar såna samtal. och dom har man ju oftast med de bästaste vännerna man har, helt underbart!

klokt sagt om första dejten :) jag brukar ta nervositeten som ett tecken på att jag tycker han är väldigt intressant också, och det är ju alltid en fördel ;)

http://actingfoolish.blogspot.com

 
sara

sara

21 november 2009 00:41

Åh vad härligt med sådana samtal. :-)

Ligger lite efter i bloggvärlden.. Men idag mår jag helt okej. Haft lite ont hela dagen men klarade av en första skoldag iaf!
Hur är det med dig? Har inte hunnit läsa så många av dina nya inlägg, måste kolla din matdagbok också sedan. Men nu börjar klockan bli lite väl mycket. Hoppas det är bra och att du sköter maten!
Kramar

http://smuppra.blogg.se

 
jonna

jonna

21 november 2009 05:53

Morron! :)
Tack så mkt :) o tack för tipset.. :D
Hoppas du får en bra dag, nu ska jag snart sticka o jobba. Stor kram!

http://jth.blogg.se

 
Veiken

Veiken

21 november 2009 09:00

Härligt. Det blir inte mycket sagt, men ger så mycket. Kram

http://www.metrobloggen.se/horisont

 
yvonne

yvonne

21 november 2009 10:08

Längden kan ju betyda en hel del.Vad menar du med att de är straffade resten av livet? Det här är två killar som har hittat på en hel del innan och som kanske inte bryr sig.

http://metrobloggen.se/skaningen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se