Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 15 november 2009

Kort och gott om min söndag.

Av Dream Maddo - 15 november 2009 23:04

Var som sagt tidigare på smyckeparty hos Lisa. Det var smycken från Natt och Dag samt ljus från något annat företag. Jag vet inte om jag är den ultimata home-party-personen. Jag köper sällan men jag fick vara smakråd. Jag har inte pengarna att köpa något just nu heller.


Sen har jag begett mig bort till... cencur... för att bada jacuzzi, basta och snart ska jag nog sätta mig i massagestolen! Ja, jag lever som en drottning! Vissa har kämpat sig upp till en viss standard. Ja, nu är det ju inte jag som kämpat men efter allt jag varit med om i livet anser jag mig vara värd detta! Hihi. Definitivt en bättre livsstil! Det påminner mig om när jag var hos en kompis i Stockholm som också hade jacuzzi. Det är kanske vanligt hos de som bor i villa?

 
ANNONS
 
sara

sara

16 november 2009 00:27

Mm mysig söndag. Hade gärna bytt ut dagen, då jag mest var hemma och hade tråkigt, mot din :-P

Haha jag blir också hungrig av min blogg. Men den ska ju spegla mina tankar och jag tänker mycket på mat- dumt nog.
Får se de där hemliga inläggen sedan då :-)

http://smuppra.blogg.se

 
Vivi

Vivi

16 november 2009 08:37

Hmmm jag ahr ville , men abra badkar, är iof rätt nöjd med detta eftesom mina föräldrar har bubbelbad och det är ett helsicke att göra rent dem ;P

Tycker det är bra att du är reserverad vad det gäller att köpa på homepartyn, ofta får man med sig en massa saker man absolut itne behöver ! :)

http://www.missvivis.se

 
Sussi

Sussi

16 november 2009 08:40

här finns det inget jacuzzi inte :-( Och jag bor i villa..
Jag tror nog dina vänner vet att inte du kommer spendera så mycket pengar på dessa partyn. Dom kanske bara tycker det är trevligt att du är där :-)

Hyllan tar ju en hel del plats om man inte har en så stor lägenhet. Vi har 102 kvm att placera ut den på så det är bara att välja och vraka! Ska bli skönt att få upp böckerna som jag har nedpackade i lådor igen :-)

Ha en bra dag
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
sara

sara

16 november 2009 14:13

Ja jag tänkte också på att det var som när vi åt låg-kolhydratsdiet (inte riktigt GI men liknande). Sedan kom jag på att nu får jag inte heller äta kött eller grönsaker, förutom kolhydratsmat. Så denna diet är ganska mycket mer strikt och enformig :-( Jag längtar så efter riktig mat. Mycket jobbigare det här än jag trodde. Men imorgon kväll får jag äta mjuk mat, dvs all mat som inte behöver tuggas, lite mer valmöjligheter iaf!

Allt bra? :-)

http://smuppra.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se