Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 14 november 2009

Mitt nya liv.

Av Dream Maddo - 14 november 2009 19:16

Nästa vecka börjar mitt och Kickans (http://juliusson.bloggagratis.se) nya projekt: Matdagbok. Det innebär att vi kommer skriva ner allt vi äter med start måndag. Vi snuddade på ämnet tidigare idag och jag tror att jag äter för lite i förhållande till hur mycket jag tränar - just nu. Det går verkligen i vågor och jag skulle vela finna en bra balans vad gäller kosten. Det kommer nog och kostdagboken, eller matdagboken som jag tidigare skrev, är ett steg i den riktningen. Håll tummarna för att jag klarar detta!


Ögonen går för i övrigt i kors och jag är himla trött. Det har blivit många blogginlägg idag fastän jag känner att jag knappt haft tid framför datorn. Jag tvättar just nu, blev sådär med tvätten tidigare i veckan eftersom lägenhetsvisningen och allt kring lägenheten tog en himla massa tid. När jag hämtat tvätten ska jag ta ett lugnt och skönt bad.


Jag gör ett litet tillägg i detta inlägg. Känns onödigt att göra ett helt nytt inlägg som dessutom ska handla om kost! Det jag äter kommer bloggas om i lösenordsskyddade inlägg. För att få lösenord kan du  kontakta mig på mail eller ge mig din mail i en kommentar. På tal om kost har jag också fixat min gamla blogg så mina gamla recept finns att tillgå. Var till exempel inne och spanade på tonfisklasange jag gjorde en gång i tiden. Supergott. Jag tipsar! www.dreammaddo.se/blogg Sidan kan emellanåt bråka lite och inte riktigt funka som den ska. En av anledningarna till att jag återfunnits på bloggplatsen/bloggagratis.

 
ANNONS
 
kickan

kickan

14 november 2009 22:10

klart du ska få se bilder .. ska försöka dokumentera allt

http://juliusson.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

14 november 2009 22:52

Tvättning har det blivit för mig med idag! Och jag blir fortfarande lika avundsjuk när du skriver att du ska bada hihi

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
pinkozzy

pinkozzy

15 november 2009 11:33

Äntligen en tjej som fattar att man måste äta rätt när man tränar. Ser allt för många bloggar där tjejer ska träna sig smala utan att tillföra kroppen viktiga näringsämnen.
Bra! Och lycka till.

http://www.pinkozzy/bloggagratis.se

 
sara

sara

15 november 2009 13:35

I want lösenord :-)
Hoppas du finner en bra balans mellan mat och träning. Inte bra att träna för mycket och äta för litet men det vet du ju...
Ehm.. du har min msn ju! Så du har min mail, yeey.

http://smuppra.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se