Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 14 november 2009

Utlovade bilder från modekväll

Av Dream Maddo - 14 november 2009 10:00

Jag är så himla trött. Kom hem sent ska iväg och jobba snart. Jag har lovat er bilder men jag orkar faktiskt inte just nu. Kvällen bjöd på någon modevisning från Rut M.fl och utlottning av goodiebags (stavas det så?). Kickan hade fint skrivit in oss på VIP och det känns ju roligt om man får någon lite större fördel med det än... att stå i samma kö som alla andra och frysa häcken av sig. En kö för gästlista vore ju inte helt fel! Anyway. När vi kom in såg vi att det var några som fick stämplar. Men inte vi inte. Så jag bad om en stämpel och fick väl en med en suck som svar. Kickan fick ingen. Min känsla var att det var de sötaste små (ursäkta uttrycket) bimbosarna som fick stämpel. Vilket gjorde saken rätt klar för mig och Kickan. Stämpel = Goodiebag. Mycket riktigt. Jag fick en goodiebag. I denna fanns... en rätt ful halsduk, en CD, en penna och självklart en påse vi fick grejjorna i. Inte mycket att hurra över. Som Kickan fint uttryckte det: Jag klarar mig bra utan. Jag också.


Innan utlottningen kom... nu ska vi se vad vi ska kalla denna människa! Jo, minns ni att jag var på fest och träffade en kille som va 30+ och som jag ansåg vara trevlig att prata med? En jag kunde snacka med utan att det skulle leda till sex? Han kom förbi och vi tjötade nog hål i skallen på varandra. Det var skoj att träffas igen och det är roligt när man tycker om att prata med varandra också. Jag tror det är ömsesidigt i alla fall! Hehe. Jag ska komma på ett bra smeknamn till honom i bloggen. Jag lovar. Och bilder kommer senare!

 
ANNONS
 
kickan

kickan

14 november 2009 10:29

ja modevisningen var ju inte heller en jätt ehöjdare tyvärr,, trodde dom skulle slå på stort eftersom dom gjorde en sån grej av det.

http://juliusson.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

14 november 2009 13:09

Då ger jag mig till tåls ett litet tag till ;-)

Det var inte mycket till goodiebag det inte..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se