Jag helt enkelt.

Alla inlägg under oktober 2009

Av Dream Maddo - 7 oktober 2009 22:26

  


Idag har det verkligen varit fullt ös! Började dagen med ett naprapatbesök och därefter en kort lunchträning på 35 minuter afropowerdance som är en afrikanskinspirerad dans där det gäller att bara släppa på allt och hänga med i musiken. Riktigt härligt. Det går ju inte att jämföra med ett styrkepass eller a-box men det är skoj, riktigt skoj.


Därefter träffade jag Nathalie som gav mig pengar för att köpa ett par byxor till henne. Kommer till det längre fram. Därefter bar det av till jobbet och där fick jag i mig lite mat och sen drog jag mig till Hard Rock där mina kära Fysiken-kollegor fanns inför vår medlemskväll.


  


Medlemskväll? Tänker du nu. Jajjemensan. Vi har haft fantastiska erbjudanden på träningskläder så jag har skaffat mig ett par spinningskor till prima pris! Inte nog med att det stod 1050 :- på förpackningen, det stod 950 :- på hyllan. Konsumentköpslagen. Klirr i kassan, hundra kronor rabatt. Därefter drogs vår rabatt från fysiken och skorna landade på 740 :- Ett helt suveränt pris för ett par spinningskor! Kärlek. Köpte även ett par mjukisbyxor som jag tycker mig ha användning för. Gött.


Jag fick lite tankar om min träning och jag kan säga att jag vet att jag låter som en träningsnarkoman för tillfället men jag kan också säga att det endast gäller denna veckan. Jag har alltså full kontroll över träningen just för tillfället. Det är jätteroligt och tacksamt att ni säger ifrån om det låter sjukt för jag tenderar till att ha svårt att sluta när jag börjat träna. Men med en målsättning att träna 3-4 gånger i veckan så kan ni väl säga till när det blir för mycket?


Dags för sängen - vila är viktigt. Imorgon är en helt galen träningsdag så förbered er på en galen-träningsdags-blogg! Men som sagt: Nu kör jag hårt till lördag.


  

Av Dream Maddo - 7 oktober 2009 11:11

Så var det äntligen onsdag och dags för mitt tredje naprapatbesök. Efter ganska exakt tre veckor kan jag nu säga att jag både kan stretcha de muskler jag skulle stretcha utan någon större smärta och klara av en dag utan att få ofantligt ont i ryggen. Jag klarar helt enkelt av en hel dag utan att behöva lägga mig på golvet och avlasta ryggen. När Magnus (naprapaten) masserade upp ryggen idag och klämde på punkterna som tidigare smärtat så oftantligt så kunde jag slappna av lätt och det gjorde inte vidare ont. Visst kändes vissa punkter men som han sa: "Man kan alltid hitta punkter som är spända om man letar." Så jag tror på träning och stretch!


  

Http://naprapaidrott.se


Jag har bara varit hemma snabbt för att få i mig lite mat innan träningen. Känner mig peppad att träna nu. Känns skönt att ha bestämmt mig för att träna oavsett om jag är ensam eller ej. Även om innebandy och badminton inte lockar att träna själv.

Av Dream Maddo - 6 oktober 2009 22:20

  


Pilates gick bra. Skönt att få tänka på mig själv en stund. Tänker nog trycka in ett pass imorgon också. Är riktigt sugen på ett till "tänka-på-mig-själv-pass" á AfroPowerDance. Så får det nog bli. Det var en kille idag som hade gjort 8 pass imorgon och skulle kvittera ut en premie då. Sjukt. Åtta pass på tre dagar kan ju inte vara hälsosamt? Nog för att jag tycker att min träning är lite galen denna vecka men det där är ju lite sjukt. Eller har jag fel?


Headern är högst tillfällig under tiden jag är med på utmaningen! Lite peppning för mig själv.


  


Nej, dags för sängen! God natt gott folk!


P.s Jag har nog löst tangensbordsproblemet - jag har ett extra tangentbord ju! Haha

Av Dream Maddo - 6 oktober 2009 16:42

Det blev inget dubbelpass som planerat idag. Ida fick ingen plats på ena passet och skippade därmed båda passen. Lite lagom deppig över att gå och träna badminton och innebandy själv så avbokade jag passet. Kände inte för det. Har istället bokat plats på pilates. Kan behöva lite tid för mig själv känner jag. Tappade träningslusten totalt idag. Men pilates är med på utmaningen så jag får ännu en stämpel. Kärlek. Ska bara äta något gott (inte vid datorn) och sen dra iväg!


  

Av Dream Maddo - 5 oktober 2009 22:15

Idag när jag och Ida hade kört ett A-box (som för i övrigt var riktigt tufft och roligt) så försökte vi på de högteknologiska duscharna de har på fysiken. I just dont get it! Du ska trycka på en knapp och sen ska strålen komma igång. Ingen stråle...ingen stråle... så fortsatte det. Så började jag sjunga lite dansband och plötsligt så funkade duschen! Tills Ida fick låna den. Hon för inte mycket tur med sig över duscharna inte. Haha. Så jag bytte dusch och då funkade den! Jag ger inte Ida duschen något mer, det är en sak som är säker! Haha.


Nu är jag med i utmaningen och det blir himla massa träning den kommande tiden! Beach 2010 - here I come!


  

Av Dream Maddo - 5 oktober 2009 11:36

Åh, jag blir så arg på mig själv! Jag spillde över datorn och i paniken drog jag upp en tangent och nu vill den inte riktigt fästa. Den sitter fast men vill inte fästa helt så den ser lös ut. Någon som råkat ut för liknande problem eller har tips om hur jag ska göra? Tangenten fungerar men är trög, det är grymt störande och jag blir förbannad på mig själv som gjorde det! Vad tänkte jag med?!


Visserligen är det dags för en ny dator inom kort, denna är inte den mest fantastiska och nyaste men än så länge funkar den och jag gillar min dator. Ingen ny dator förrän denna dör (peppa peppa ta i trä). Dessutom är det mitt V som inte funkar. Den är extra trög när man ska göra ett stort V kanske för att man inte trycker lika hårt när man trycker på stora bokstäver? Morr. Usch, det är bara en dator men hur kan man bli så arg på sig själv över en jävla dator?

Av Dream Maddo - 5 oktober 2009 10:57

Idag börjar den! Utmaningen på fysiken (För mer information: http://fysiken.nu). Det går helt enkelt ut på att du ska testa på olika träningsformer och få en stämpel i ditt tid-häfte. Beroende av hur många olika pass du testar kan du få olika priser. Det är till största del träningsrelaterade priser vilket jag anser är relevanta priser! Svårt att bestämma pass? Jag har en kategori som heter Fysiken i den skriver jag om de olika passen samt mina värdpass.


Du är väl  med?


  


Jag vill även tillägga och poängtera att det helt och hållet är mitt personliga val att skriva om fysiken. Jag tycker att träning är viktigt för välmåendet. Om du väljer att träna på annat sätt eller vid en annan anläggning anser jag det vara bra. Fysiken är det ställe jag trivs bäst på.

Av Dream Maddo - 4 oktober 2009 21:34

Det var ett tag sen, närmare bestämt förra veckan, som jag gjorde en veckans tänkvärda. Tänk att jag alltid ska vara ute i sista sekund?! Hur kommer detta sig? Någon som vet hur man kan råda bot på den där "sista-sekund-manin"? Här kommer den i allafall, veckans tänkvärda:


  


Det finns mer hunger efter kärlek och uppskattning i världen än efter bröd.

Moder Theresa


Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards