Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2009

Checklist inför utgång!

Av Dream Maddo - 31 oktober 2009 18:32

Ikväll blir det utgång med Lilly (http://nyckelpiga.blogg.se). Det är min forna partypolare. Vi festade väldigt mycket under 2005. Sen dess har hon hunnit gifta sig och flytta hemifrån. Idag blir det en kväll med denna dam, för gamla goda tiders skull. Det ska bli skönt att gå ut och ha skoj. Kanske blir det till och med ett glas vin ikväll? Var länge sen jag drack. Länge sen jag var på krogen också. Spännande. Kanske lånar jag ett par skor av Lilly eller så tar jag mina nya. Det återstår att se.


Checklist

  • Mig själv
  • Plånbok
  • Busskort
  • Legitimation

Jag har allt med mig. Vi ses!


  

  

Gammal bild, jag uppdaterar med ny imorgon!

 
 
Sussi

Sussi

1 november 2009 10:13

Vad kul med en utekväll med en gammal vän! Hoppas inte det blev för många glas vin!
Kul att läsa om hur ni haft det sen

Det finns några bilder i min blogg på maskeraden nu

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se