Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2009

Ny header!

Av Dream Maddo - 30 oktober 2009 23:45

Satt med Mr. T på msn förra veckan när han nämnde något om min header (eller.. ja, jag hade ingen header då) och kom med lite tips och idéer. Så på tal om att ta för sig eller utntttja. Jag passade på att utmana honom i att göra en header till mig. Jag ställde självklart höga krav på den. Han har skickat några exempel på bilder. Någon av de första ratades med en gång. Därefter gick det undan. Bilder skickades till höger och vänster och idag stod den klar.  Jag är sjukt nöjd med min nya header. Den känns personlig, stilren och snygg.


Lite obligatorsk information om headern och copyrighten:

Jag är fotografen till rosen, Andreas Suojanen till bilden på mig och Mr. T har som sagt komponerat headern. Ett bra jobb tycker jag som just upptäckt en ny sida hos Mr. T. Snabb och effektiv var han också. Jag kan inte annat än tacka och ta emot. Nu över till era åsikter! Vad tycker ni?

 
 
thedarkcrystal

thedarkcrystal

31 oktober 2009 00:28

Huuuuur söt som helst! Precis som personen som äger bloggen den tillhör!

http://www.thedarkcrystal.blogg.se

 
ida

ida

31 oktober 2009 08:06

Go morron! Här e man uppe å väntar på tjockis tv:) fin header du fått. Den va söt. Kul att du är nöjd:)

http://www.idapersson.se

 
thedarkcrystal

thedarkcrystal

31 oktober 2009 09:01

Men lilla vän! Förstår verkligen att det gör ont! Har själv vart utsatt för det där. Tom att barnen är fula! Men jag blir mest förbannad, självklart blir jag sårad! Men jag försöker att inte bry mej om sånna kommentarer för jag VET att mina barn är helt underbara och vackrast i hela världen (För vilken föräldrar är inte barnen det lixom) Och det är antagligen abra en person som är avundsjuk... Jag försöker iaf tänka så, även om det känns hemskt att få sånna kommentarer!
Och för dej som det är en person som du ser upp till och litar på, måste det va väldigt hemskt!
Ibland kan man vara för ärlig helt enekelt.
Det är bra att vara ärlig, men inte om man vet att det sårar för mycket. Då är det bättre att hålla käften ist!
Ger dej massa massa kramar uppifrån ett kallt värmland från mej och mina underbara barn! ;)
Kramar i massor

http://www.thedarkcrystal.blogg.se

 
sara

sara

31 oktober 2009 14:23

RIKTIGT LÄCKER! Vill också ha en sådan proffsig header!

http://smuppra.blogg.se

 
Sussi

Sussi

31 oktober 2009 15:21

Jättefin header!! Den har ni verkligen lyckats med. Den är precis som du säger.. personlig :-)

Ha en mysig halloween
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Träna glosor med Ovido