Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 17 oktober 2009

Snart är det fest.

Av Dream Maddo - 17 oktober 2009 19:04

  

  

Klicka på bilden för att få den större.


Såhär ser jag ut. Frisyen får däremot anpassas lite eftersom jag vägrar gå ut utan mössa. Det är kallt ute! Lite vett har jag. Hehe. Partymusik i högtalarna och nya saker hemma från Ullared. Ni är säkert extremt nyfikna och jag tänker faktiskt hålla er på sträckbänken! Nu går jag in för festen så i natt eller imorgon får ni veta vad jag har köpt! Ledtråd? Lila. Nu tror ni nog jag köpt något av det på bilden idag. Men så är ej fallet. Det försvårar er gissning däremot. Muhahaha.

 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

17 oktober 2009 23:56

Du såg verkligen ut som att vara redo för party! Jättefin :-)
Ja, ja.. jag får väl ge mig till tåls till i morgon då hihi

Vi kom inte utanför dörren idag! Så ingen byrå :-(
Det får bli senare..

Ha en trevlig festarkväll
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
sara

sara

18 oktober 2009 10:32

Vad fin du var!

http://smuppra.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se