Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2009

"Riktigt imponerad, fortsätt så"

Av Dream Maddo - 12 oktober 2009 11:25

Idag har jag passat på att sova. När jag vaknade vände jag mig om och somnade om. Jag behöver en hel del sömn numera. Det är två riktigt tuffa träningsdagar som ligger framför mig innan första vilan kommer på onsdag. Så jag ska se till att göra iordning lite mat innan jag åker iväg. Keso ska packas ner och de där vidriga algerna ska ner i magen. Jag tror de kan behövas nu.


Fick ett mail av min chef på fysiken idag:

Grymt jobbat med utmaningen, ser att du kommit långt! Riktigt imponerad, fortsätt så

 

Go girl  ;)

 

Det känns bra. Superroligt helt enkelt!


  

 
ANNONS
 
Fröken Morfar

Fröken Morfar

12 oktober 2009 12:01

Hm, ja jag vet inte vilken jag vill ha! haha!
Typiskt :P
Får lotta eller något ;P

http://fimpen.bloggplatsen.se

 
Veiken

Veiken

12 oktober 2009 18:32

Grattis! Det är alltid kul att få beröm. Ibland blir det annat också, tyvärr......

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?ar

 
Sussi

Sussi

12 oktober 2009 19:21

Oj, beröm från chefen!! Inte illa :-)
Beröm mår ju ingen dåligt av..

Ha en mysig kväll
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
sara

sara

12 oktober 2009 21:50

Haha klart det är kul med nya kontakter :-P
Listerline? Som bränner så mycket i munnen? Har en sådan flaska hemma och gurglar med ibland. Nackdelen är att varje gång jag sköljer munnen (även nu med detta bakteriedödande medlet) får jag upp det i näsan pga gomspalten. Och Listerine är verkligen inte bekvämt att ha i näsan! Kommer nog använda det mer sedan när operationen har varit och jag har läkt ihop :-P

Vad har du gjort denna måndag då?

http://smuppra.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se