Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2009

Bättre sent än aldrig?

Av Dream Maddo - 11 oktober 2009 21:09

Efter att ha bloggat om tiden som gick långsamt och hur tråkigt jag hade så rusade tiden fram. Ja, faktum är att jag höll på att missa bussen! Vilker i sin tur inte är så himla ovanligt. Jag brukar inte missa bussen alltså utan bara vara på väg att missa den. Stor skillnad! Denna gång hade jag en minut till godo. Tur att jag alltid tittar upp hållplatsen innan!


Jag åkte för att träffa Katarina och vi skulle spela badminton! Det är ju superroligt. Det säger man varje gång och sen blir det inget mer. Men nu hoppas jag att det blir mer badmintonspelande. Det är som sagt roligt. När vi satt och väntade på att få gå in såg jag han som "leder" i utmaningen, han som ligger etta alltså. Så jag berättar det för Katarina. Då slår det mig att jag sitter ju och snackar bakom ryggen på honom! Hur ska jag nu rädda situationen?


Jo, det ska jag berätta! Smart som jag är så bjuder jag in honom i samtalet. Det var inte svårare än så. Nu undrar du om jag helt enkelt snackade skit om hans träning - med honom. Nej nej, så ond är jag inte. Jag frågade om det var hans sista aktivitet och det var det. Nu har han gjort alla aktiviteter. Ja, sen fortsatte vi prata och jag sa att nästa gång så jävlar ska jag slå honom. Men bestämde mig för att slå honom i badminton istället. Jag som suger på badminton. Vad har jag nu gett mig in på?!


Jag funderar på det där med gluten - jag sväller rätt bra när jag inte detoxar.

Kanske är jag lite känslig? Bilden är tagen precis efter en detox.


Jag och Katarina spelar mot honom och en annan kille. Det är inget jämnt spel direkt. Ja, nog för att ingen av oss fyra spelat på länge men jag suger verkligen på baminton. Ja, det är den bittra sanningen. Jag byter lag så Katarina får ledaren och jag den andra killen i mitt lag. Mycket jämnare spel men inte fan blev JAG bättre för det. Spelet urartade lite och blev en liten skojsam tävling mellan mig och "utmaningenkillen". Tur att vi inte räknade poäng.


Det här var roligt, det får vi göra om! Sa utmaningenkillen efteråt. Jag nappade på förslaget och vi bytte nummer. Det betyder väl inte mycket mer än att jag har en träningskompis? Jippie!!


När jag kom hem slog det mig att jag har en dansmatta hemma som inte använts på länge. Det hade jag ju kunnat göra när jag hade så tråkigt. Typiskt. Bättre sent än aldrig... eller: Det är lätt att vara efterklok.


Min älskadePC-dansmatta!

 
ANNONS
 
Malin Hedén

Malin Hedn

11 oktober 2009 22:22

Pc-Dansmatta? Går de att äta *skrattar*?

http://www.malinheden.se

 
Ingen bild

sara

11 oktober 2009 23:23

Typiskt att du kom på det efteråt ;-/
Kul att du fått en till träningskompis!
Och, du kanske ska testa att byta ut allt gluten mot glutenfria varor under en period och se om det gör skillnad?

 
Malin Hedén

Malin Hedn

11 oktober 2009 23:27

*skrattar* Ja, "snurrig" var nog en bra definition på dig idag. Min tidigare kommentar var menat som ett skämt, för att du hade kommenterat mitt inlägg om GOTTEGRISAR i min blogg *skrattar*. Härligt att det inte bara är jag som är förvirrad ;-)
Bloggen hittar du i VÄ menyn om du går in på min hemsida!
/Malin

http://www.malinheden.se

 
Sussi

Sussi

12 oktober 2009 08:26

Du provar i alla fall lite olika saker..
Sen beslutar du dig om du vill fortsätta eller inte!
Jag sitter mest och tänker om jag kanske skulle prova istället. Får liksom aldrig arslet ur soffan hihi

Dansmatta.. så kul! Det skulle man prova (nu är jag där med tänkandet igen)

Att åka och städa andras hem kanske får bli mitt nya jobb när jag blir uppsagd.. Säga bara till hihi

Ha en bra dag
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
sara

sara

12 oktober 2009 08:56

Hm kan jag nog. Men vad är vanligt munskölj för något då? :-P

Haha, antingen en träningskompis eller en lite flirt? ;-)

http://smuppra.blogg.se

 
Bea

Bea

14 oktober 2009 14:59


Detox låter intressant. Hur gör du då? Själv är jag av naturen rätt liten, men kan ibland svälla runt magen (det har jag gjort nu...) och det ser ju rent bedrövligt ut, snacka om att känna sig skengravid!!! Du, däremot, verkar ju ha en jättefin figur!

Det lustiga är, att ibland försvinner det där svullna runt magen, men jag förstår inte riktigt sambandet, har fattat att det har med kosten att göra, men har inte funnit någon röd tråd till hur...

Ha det gott ;)

http://beabloggar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se