Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2009

Lugn och ro - Ja, tack!

Av Dream Maddo - 11 oktober 2009 11:43

Idag har jag unnat mig en sovmorgon. Jag sov till nio-tio någon gång. Därefter tog jag mig ett lååångt bad och åt en lätt frukost. Jag har plockat lite i skiten här hemma och tagit bort sängkläderna. Allt har jag gjort i lugn och ro. Jag tror att det är dags att dammsuga lägenheten och ordna lite bland lånade saker så de kommer i rätta händer. Utöver det ska jag bara slappa. Det är skönt att ha såna här dagar.


  

 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

11 oktober 2009 12:56

Klockan var nästan halv 11 innan jag kom upp ur sängen! Även för mig blir det städning och byte av lakan..

Vad sotis jag blir på att du har tagit dig ett långt bad. När jag bodde i stan så badade jag ofta. Men det fick vi välja bort när jag flyttade ut till huset. Inget badkar och det kommer inte bli nåt förrän vi borrar brunn. Just nu har vi 3 meter grävd brun med ådra. Så vattnet räcker inte till :-(

Ha en mysig dag
KRamisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se