Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2009

I jakten på mitt nya liv.

Av Dream Maddo - 11 oktober 2009 00:07

Jag funderar på om det inte borde vara en kategori. Mitt nya projekt att finna mig själv alltså. De dagarna som har gått har jag tvekat fram och tillbaka. Velat. Jag har inte riktigt vågat helt. Ekonomiskt - hur ska jag klara mig? Om jag jobbar förlorar jag tid att finna mig själv. Den första tiden tänker jag klara av utmaningen och vara en av de som gör det.. först. Jag ligger bra till just nu och jag borde vara klar nästa vecka. Därefter är det normal träning som gäller. Jag har lagt in vilodagar i nästa vecka. Ja, ni ser rätt: dagar. Plural (lite grammatik kan jag allt!). Jag ska eventuellt träffa min kusun och hennes barn (ni vet de där busungarna jag berättade om när jag träffade min farbror?) och på lördagen är det Ullared som gäller. Jag är grymt peppad inför lite ledighet.

Morgondagen tänker jag ägna åt mig själv. Jag tänkte börja dagen med ett långt och härligt bad och därefter äta någon frukost. På eftermiddagen ska jag och Katarina ses. Det blir super.
  


Idag, efter mitt värd-pass, satte jag mig i bastun efter duschen. En av deltagarna sätter sig också i bastun och vi pratar lite om utmaningen och dess fördelar. Vi pratade lite om nackdelarna med mycket träning och behov av vitaminer också. Men det ska jag inte berätta för er. Jag ska berätta hur vi kom in på tvångstankar och behovet av att vara perfekt. Hon sa någonting jag verkligen kände påvekade mig och jag kan inte sätta fingret på vad. Kanske var det hela samtalet som påverkade mig? Det fick mig att känna att jag klarar detta och att jag nog gör rätt. Det fick mig också att känna att jag kan ha lite damm i hörnen. Och varför ska vi alltid ursäkta oss för röran när folk kommer på besök?

När Nina kom hem till mig idag bestämde jag mig för att helt enkelt inte säga något om röran hemma hos mig. Och vet ni vad? Hon sa inte något om det! Ingen kommentar. Jag släppte det också och vi kunde helt enkelt bara njuta av att vara tillsammans. Störtskönt!

Hellre lite damm i hörnet än ett rent helvete.

 
ANNONS
 
Myntdrottning

Myntdrottning

11 oktober 2009 09:31

Morron! När jag gjorde min "resa" så fick jag stålsätta mig mot just det du skriver, att INTE kommentera röran t.ex Men det är ju så att vänner inte kommer för att kolla om du har städat, dom kommer för att hälsa på DIG! :)

http://www.metrobloggen.se/bloggerinan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se