Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 30 september 2009

Fullt ös medvetslös!

Av Dream Maddo - 30 september 2009 22:33

Idag har det varit fullt ös, jag trodde att jag skulle ha betydligt mycket mer tid att läsa men det har helt enkelt inte gått som jag trott. Eftersom motivationen inför skolan inte ligger på topp så måste jag erkänna att skolan blivit lidande. Lite synd eftersom jag inte vill misslyckas med poängen. Det är viktigt för mitt CSN. Skärpning nu.


Jag började med att träna. Motivationen var inte riktigt på topp idag men jag kom iväg och gjorde det jag skulle. Bland annat situps på boll, ryggövningar och utfall (det går bättre och bättre) samt stretching. Stretchingen är jävlig på vissa övningar men det är väl därför jag ska stretcha? Sträcker är en sak som är säkert! Ibland får jag lätta på trycket för det gör nästan ont. Mer än "gotteont" alltså.


Därefter begav jag mig för att möta Nathalie. Vi gick en stund på stan och kollade lite. Jag köpte en mössa som jag är väldigt stolt över. Det har blivit för mycket shopping denna månaden så nu blir det till att lämna VISA-kortet hemma. Det är inte hållbart i längden! Jaha, mer då? Vi åkte hem till Nathalie och åt lite och sen körde hon mig till Kickan-Ida.


Hos Kickan-Ida rensade vi  lite och packade eftersom hon ska flytta av olika skäl. Vi gjorde även en supergod fruktsallad. Tummen upp för det! På vägen hem pratade jag med Phuong i telefon. Det var en himla intressant diskussion om betygssättning. Ja, jag gillar diskussioner som många av er vet. Samtalet bröts och jag drog iväg ett sms att vi får fortsätta en annan gång för jag ska cykla hem. Svettigt värre.


I morse var jag glad över att ha tagit vinterjackan men det kanske är att ta i ännu för det blir ju riktigt varmt. Kanske bättre med en varm tröja och jacka? Måste kolla över mina jackor ikväll för det är en bra vana jag fått nu på senare tid: att välja kläder dagen innan. Min kompis C har alltid gjort så och jag har önskat mig den diciplinen och än så länge går det bra!


Jag lovar mer bilder till helgen, jag orkar inte just nu. Sooova!


  

Jag är återigen svarthårig.

 
 
sara

sara

30 september 2009 23:03

Jag brukar också välja kläder innan. Det är bara på helger och lediga dagar jag väljer samma dag.
Usch min pluggmotivation är inte heller vad den brukade vara. Måste måste komma igång!

http://smuppra.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Träna glosor med Ovido