Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 29 september 2009

Gratis helkroppsmassage.

Av Dream Maddo - 29 september 2009 21:10

- Hur får man gratis helkroppsmassage? Frågar min klasskamrat.

- Jo, jag har en kollega på Fysiken som utbildar sig till massageterapeut och hon behövde göra tio behandlingar.


Så gick det till när jag fick en gratis helkroppsmassage! Förutom helkroppsmassagen måste jag erkänna att min träning i morse inte gick något vidare. Jag ställde klockan, snoozade och vaknade av att mobilen pep för att jag ska börja göra mig iordning för att gå hemifrån. Det var bara rusa hemifrån och då uteblev träningen. Sen följde ett seminarium och en föreläsning innan jag åt lunch med en klasskamrat. Soppan var supergod att värma! Soppa känns riktigt höstigt.


Jag begav mig mot min kollega och fick en helkroppsmassage. Riktigt duktig var hon - den bästa hittils. Bra grepp och lagom styrka. Det känns ändå som om det är skillnad på massage och massage. Visserligen har hon bara gått igenom steg ett på axelssons men när jag gått hos naprapat känns det som om de vågar ta itu med musklerna på ett mer proffesionellt sätt. Jag vet inte riktigt hur jag ställer mig till Axelssons längre.


Därefter åkte jag på rejäla förseningar på vägen hem. Lite sur och grinig kom jag hem till ett bombnedslag. Men det är ordnat nu, jag har städat och i sedvanlig ordning möblerat om. Allt för att slippa plugga. Det blir till att läsa ikapp ikväll. Snark.


Jag har också sökt en ny kurs till våren så håll alla tummar för att jag kommer in på den! Jag är trött på att göra vad som förväntas av mig! En tjej från en familj utan akademisk utbildning väljer oftast läraryrket. Jag bryter från läraryrket denna gång men jag vågar inte säga vad det är förrän jag får veta om jag  kommer in eller ej. Håll tummarna för mig! Kommer jag in så kommer jag söka en kurs i genus till hösten, det kanske jag gör i vilket fall som helst. Det beror på arbetsmarknaden. Är himla sugen på att jobba igen. Saknar barngrupper och pedagogiskt arbete! Någon som har ett jobb till mig?


  

Mys hemma hos Maddo


Imorgon blir det gymmet och därefter träffa Nathalie och Kickan-Ida (japp, en till Ida!)

 
 
Sussi

Sussi

29 september 2009 21:41

Oj vad nyfiken jag blev..
Nu håller jag tummarna för att du ska komma in så jag får reda på vad det är för kurs

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Ingen bild

kryddan

29 september 2009 21:47

hmmm undra vem som hade orsakat det bomnedslaget då? Dammråttan herbert eller silverfisken Jens? hihi
Är en klippa på att massera jag med men skvallra inte för nån :)
kram snygging :)

 
Maddo

Maddo

29 september 2009 21:56

Kryddan: Haha, du är knäpp! ;) Det är nog mina dammråttor som ställt till med det eftersom de ökar kraftigt så måste det vara så!!

http://dreammaddo.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

30 september 2009 08:09

Det är så att den arbetsplatsen jag jobbar på för närvarande ska helt läggas ner. Känns lite motigt eftersom jag varit här i 18 år :-(
Därför ska jag för första gången i mitt liv bli arbetslös och jag är livrädd!!

Ha en bra dag

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
sara

sara

30 september 2009 08:40

Åh vill veta vad det är! Lite lustigt det där med barn till föräldrar utan akademisk bakgrund. Så är det i mitt fall och ett syskon pluggade inte vidare, två läser till lärare (gymnasiet och förskole) och jag till jurist :-P

Skönt med städat. Vi får gäster av Js släkt från gotland på torsdag och här är det inte så städat att det passerar vuxnas ögon (de i vår ålder skulle tycka det var ok). suck, har inte tid...

http://smuppra.blogg.se

 
Bibbi

Bibbi

30 september 2009 18:11

Det har du helt rätt i! Jag försökte inte proppa på dig något för det är ingen som har lyckats med mig heller.

Skrev bara en spontan tanke som kom. Min respekt för mina medmänniskor sitter inte i vad de tror på. Jag respekterar de som respekterar sig själva vilket du verkar göra. Bravo!!

Har inte ens tänkt på att du bytt bloggplats trots att jag varit inne på bägge. Sinne för detaljer eller... hahaha

Ha det bästkram

http://hundkakor.bloggagratis.se

 
sara

sara

30 september 2009 19:40

Haha om du nu inte gillar blogg.se varför skriver du den länken som kontakt då! :-P

Klart jag håller tummarna för att du kommer in i vår. Gillar inte det där när man söker, man känner sig så maktlös...
Jag är sååå nyfiken på vad det är du sökt :-P Är det i gbg iaf?

Ja mycket roligare att lägga mat också om fler ska äta. Hade jag bott själv hade det nog varit svårare att motivera sig till att äta hemlagat typ jämt.
Ja, visst har vuxna konstiga kriterier ^^

http://smuppra.blogg.se

 
Sussi

Sussi

30 september 2009 21:50

Tyvärr så är det inte så lätt att få jobb för tillfället :-(
Men söker det gör jag :-)
Jag jobbar för närvarande som transportplanerare..

Ha en mysig kväll
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards