Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 29 september 2009

En bön.

Av Dream Maddo - 29 september 2009 18:43

Kära Gud (Jag som inte ens tror på Gud, hur ska detta gå?), jag ber om styrka att klara av mina studier och motivation till att avsluta dem. Jag ber om ork att gå upp på morgonen och lust att uppleva vardagen. Jag ber om att få perspektiv på mitt liv och om att jag ska få ett jobb inom kort. Inte nog med det så ber jag om en större lägenhet och bättre kontakt med min nya släkt. Men eftersom jag inte tror att du finns så får jag väl ta tag i saker själv!


Maddo


  

 
 
Ingen bild

Gud

29 september 2009 21:18

Klart jag finns :) *fniss*
*svingar med trollspöet (eller hur nu gud gör så Maddos önskningar blir uppfyllda)*
Puss o kram från en beundrare :P

 
Maddo

Maddo

29 september 2009 21:29

Gud: Hahahahahaha. Kärlek på det!

http://dreammaddo.bloggplatsen.se

 
Bibbi

Bibbi

30 september 2009 15:16

Hej Maddo. Jag tror att Gud finns så om du tar bort tvivlet i dina böner så ska du se att du får svar. Kanske inte i den ordning du ber om men svar får du:-)

Vad spännande. Ny kurs.... Kör hårt. Varför ska du göra vad andra förväntar sig. Det är ju ditt liv och du som får leva det! Gör det på ett sätt så du trivs. Fast med tron på Gud blir allt lite lättare *fniss*

Kramizar

http://hundkakor.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards