Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 28 september 2009

Naprapatbesök 2

Av Dream Maddo - 28 september 2009 19:13

  

Bilden är länk till Göteborgs Naprapat & Idrottsklinik


Idag var det besök hos naprapaten igen och visst såg han lika bra ut denna gång (jag kanske borde vara försiktig med den informationen eftersom jag gett honom min bloggadress? Äsch, jag står för den åsikten!) och tro att han hittade knutar! AJ! Men det är så skönt efteråt man känner att man orkar allt. Ja, jag överdriver men det är en skön känsla. Jag ska fortsätta stretcha sätesmuskeln och baksida lår men inte nog med det så har jag som läxa att göra den övning jag hatar mest av allt: utfall!


Ja, det är bara gilla läget och göra det. Kanske kan jag helt enkelt börja tycka om övningen? Det gäller att se positivt på det hela! Annars kommer man inte långt. Jag fick fylla i en lapp om vad jag tyckte om naprapat idrott och är dessutom numera en stolt ägare av en vattenflaska med märket på. Jag som länge funderat på att byta ut min vattenflaska med skruvkork som är otroligt besvärlig på spinningen slipper nu tänka på det!


Nu är det middag (köttfärs- och kålsoppa) och eftersom jag hunnit med mycket så kommer det nog komma mer i bloggen.

 
 
sara

sara

28 september 2009 20:01

Tack för skrattet! Det är iaf positivt det du skrev om honom. Hade varit lite jobbigare om du skrivit att han var så otroligt ful... :-D

http://smuppra.blogg.se

 
Bibbi

Bibbi

29 september 2009 16:51

Du kanske var inne innan jag hann skriva in innehållsförteckningen :-)

Hoppas du haft en fin dag i höstsolen hälsar Bibbi

http://hundkakor.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Träna glosor med Ovido