Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 27 september 2009

Veckans tänkvärda (v. 39):

Av Dream Maddo - 27 september 2009 15:46

Nu kommer en veckans tänkvärda lite sådär i sista sekund på veckan!


  


Den som ställer många frågor ökar mångas visdom.

Kongolesiskt ordspråk

 
 
sara

sara

27 september 2009 17:09

Men det är ju sant! Brukar sända ett tack genom tankarna till de som vågar ställa samma korkade frågor jag funderar över men inte vågar ställa...

Aah, ja det är ju tur att det finns papper på vilka som är släkt. Måste säga att jag tycker det är fel av din farfar som utelämnat er familj (kanske har det någon förklaring som vi inte vet men med dessa fakta) och därmed förvägrat er och din farbrors familj att lära känna varandra. Man har väl alltid rätt till att få bilda sin egen uppfattning om sin egen familj?
Hoppas ni håller kontakten i fortsättningen!

Japp, den är tillagd! :-P

http://smuppra.blogg.se

 
marica

marica

27 september 2009 20:52

Fin bild på dej!

http://maricaaberg.blogg.se

 
Bibbi

Bibbi

28 september 2009 23:23

Hej. Vad kul att du hittade in till mig! och Tack för att du lämnade ett tassavtryck.

Ja du. Livet är bra märkligt men många kringelkrokar som man inte lyckas lösa upp men får acceptera ändå. Är nog klokt om du lämnar besvikelsen bakom dig och tar reda på så mycket du kan om honom medan du har chansen.

Ens historia har ju faktiskt betydelse.

Klokt tänkvärt!

Stor kram från Bibbi

http://htt://hundkakor.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards