Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 27 september 2009

Jag må ha förlorat en far men jag har vunnit en bror!

Av Dream Maddo - 27 september 2009 12:05

Ja, de orden sa min pappa till sin bror när vi satt där och pratade. Jag tänkte att jag ska berätta lite mer om hur det gick igår eftersom det känns som om jag behöver få lite klarhet i hela situationen. Det känns lite overkligt än. Jag har bott i Göteborg i sex år och under min tid här har jag haft en farbror och kusiner i närheten. De har inte ens vetat att jag har funnits! Men igår träffade jag min farbror och hans fru. Vi åkte dit direkt efter träningen. Jag ställde frågor om huruvida min farbror kände till pappa och det gjorde han. Om han kände till mig och mina syskon, det gjorde han inte. Jag frågade om farfar och försökte få ihop allt i mitt huvud. Jag har fått klarhet i hur farmor och farfar träffades men jag begriper inte varför farfar inte velat ha kontakt med pappa, mig och min bror. Det är väl ett svar min farbror inte kan stå för men jag känner ändå att det är frustrerande!


Jag minns forfarande att fikan med farfar gick på 107 kr och att han betalade. Jag minns att det var vinter, att jag hade min metallicblåa dunjacka och om jag inte minns helt fel hade jag adidasbyxor med knappar längs med sidan. Farfar var tydligen uppfinnare, en uppfinning som varit min pappa till glädje när han arbetade med sophämtning för många herrans år sedan. Hade han vetat att farfar gjort den uppfinningen hade han kanske njutit av det mer. Jag kanske hade varit stolt över honom om jag visste det när han levde. Just nu känner jag bara... ingenting! Men kanske måste jag nu släppa farfar och låta honom vila i frid och helt enkelt se till de nya släktingarna jag kommit att få. Jag har en farbror som jag tyckte var trevlig. Hans fru som har liknande inredningssmak som jag och kusiner jag hoppas få träffa framöver. Jag har två sjövilda kusinbarn på 2 och 4 år. En flicka och en pojke. Två ordentliga bustroll!


  

 
 
ida

ida

27 september 2009 12:47

Men va roligt. hoppas ni kan hålla kontakten å bygga upp den. Så har du fler barn att busa med, toppen ju:)

http://www.idapersson.se

 
sara

sara

27 september 2009 13:56

Oj. Jag hade missat lägga till din nya blogg :-P Igår när jag skulle somna kom jag på varför du länkade till blogginlägg på facebook som jag aldrig läste sedan :-P

Oj, vad kul att du träffat lite ny släkt och att de verkar trevliga. Men du verkar ha en rätt förvirrad familjesituation minst sagt :-P
Hur fick ni reda på att de fanns över huvud taget nu?

http://smuppra.blogg.se

 
thedarkcrystal

thedarkcrystal

27 september 2009 14:27

Va härligt att det gick fint, även om många frågor kanske inte kan bli besvarande...

Ja, idag är det lite bättre faktiskt... Men igår va allt hopplöst och värre!
Hoppas ditt går över fortare än mitt gjorde iaf... :D
Kramar

http://thedarkcrystal.blogg.se

 
Sussi

Sussi

27 september 2009 21:22

Vad kul att få utöka familjeantalet. Kul att ni verkade komma så bra överrens :-)

Ha en trevlig kväll

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Vivi

Vivi

28 september 2009 09:15

Ibland är det som du säger bättre att tänka på vad man vunit än förlorat, tyvärr är den enda som far illa av att täka på det man förlorad du själv :(

Jo, det blir lät en könsrelaterad fråga när man kommer till frågan om kastrering eller inte ...får nog fortsätta kollla lite fakta och fortsätta diskussionen i ännu ett inlägg :)
(jag är en person som nämligen älskar att diskutera, lyssna, avväga och diskutera igen :) )

http://www.missvivis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Träna glosor med Ovido