Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 23 september 2009

Besök hos naprapaten.

Av Dream Maddo - 23 september 2009 11:15

Idag begav jag mig till naprapaten (http://www.napraidrott.se/) jag skrivit om. Riktigt centralt och med ett bra pris på 490kr/gång (20% rabatt på första besöket och 10% rabatt som student) kunde jag inte annat än hoppas på en bra behandling. Det är svårt att hitta någon det känns bra med direkt men denna gången funkade det riktigt bra. Ett mysigt ställe med fokus på att träning är det bästa för välmående - bara det används rätt. Magnus Olsson hette han som ägde stället, han är även naprapaten då. Det är ett nystartat ställe fick jag veta och dessutom hade han gått naprapatutbildningen (som jag efter lite googlande fått veta bara ges på några få ställen i världen) tillsammans med min gamla naprapat, som jag gillade väldigt mycket. Ett stort plus!


  


Behandlingen då? Jo, först och främst en rutinkontroll och lite tester på kroppen därefter masserade han upp ryggen och jag konstaterade att musklerna kändes trötta. Han förklarade så jag förstod (också ett plus!) om varför och tog i lagom hårt. Tryckte till på några knutar och gav tips på hur jag skulle lösa det hela. Höger sida var mer spänd än den vänstra och han trodde att det kunde vara därproblemet låg. Lite streching och övningar (jag hade rätt med att jag behövde träna ryggen en del men även byta ut mina magövningar lite. Det ska bli spännande. Efter passet jag ska träna idag blir det in på gymmet för att göra övningarna. Tar inte så lång tid men det är ändå tid man får ta sig. Han tyckte att det var bra att jag tränade och såg det som en stor fördel i mitt välmående (fokus kroppsligt!). Att han såg bra ut är ju bara ett plus också. Hehe.

 
 
thedarkcrystal

thedarkcrystal

23 september 2009 13:34

varför byta portal???
Va gött det låter! Skulle åxå vilja gå till en tror jag... :P
Kramar

http://thedarkcrystal.blogg.se

 
thedarkcrystal

thedarkcrystal

23 september 2009 14:16

ah, tyckte väl jag kände igen det... :P Men varför byter du?

Ja det kan jag verkligen tro att det är... :D
Kram

http://thedarkcrystal.blogg.se

 
thedarkcrystal

thedarkcrystal

23 september 2009 14:28

Ja, det har du nog rätt i... :D
har åxå funderat några gånger om jag ska byta eller inte... Men ja vet inte... Är ju inte jätte aktiv längre heller så... :P

Kram

http://thedarkcrystal.blogg.se

 
Vivi

Vivi

23 september 2009 14:47

Tack för kommentaren :)
Vilken fin blogg du hade och den handlar dessutom om massa nyttiga saker :)
Tack för titten!

http://www.missvivis.se

 
Teija

Teija

23 september 2009 15:21

Vad bra att naprapatbesöket var lyckat på alla vis!

Välkommen tillbaka till Bloggagratis. Men det är så mycket bättre nu sedan det blev Bloggplatsen:D

Var rädd om dig,
kramisar

http://varannandag.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Kryddan

23 september 2009 17:36

Hej hjärtat:)
Lider med dig som har ont i ryggen :( Tur du fick ihop pengar för besöket i alla fall. Hoppas du får en bra helg med nu :) Får se hur det blir med en krogsväng för mig på fredag i götet :) Men man måste väll ut å ragga på nån go Ada när man ändå åker dit hehe :) Ha det bästa på dig Puss o kram /Micke

 
Sussi

Sussi

23 september 2009 21:12

Vad skönt att det funkade så bra första gången med naprapaten! Det är lättare när man får förtroende för den personen på en gång och man känner att man kan lite på vad han säger!

Håller med att det är så enkelt som att 1 + 1 är 2 med arbetslösheten och brottsligheten. Frågan är om det går att rädda det nu eller har det gått för långt!!?

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Maddo

Maddo

23 september 2009 21:18

Kryddan: Ja, sponsoren mamma har däremot blivit sen med överföringen (som vanligt, undrar vart jag fått den sidan från). När jag var där idag kändes ryggen okej men nu är den kaputt efter träningen *ajaj*

Säg till om och vart du ska ut på fredag, jag har visserligen tenta men skulle va skoj att bara säga hej iaf! Tränar ju på lördag så vi får se hur det artar sig! =)

Kramar

Till övriga: Jag svarar i er blogg! =)

http://dreammaddo.bloggplatsen.se

 
thedarkcrystal

thedarkcrystal

23 september 2009 21:33

Ja, får se hbur jag gör med den saken... har det inte slutat att blöda fram på aftan tror jag att jag skippar det... Fast jag sååå gärna vill gå, för det är verkligen roligt...:D

Ha det bäst!
Kramar

http://thedarkcrystal.blogg.se

 
Ingen bild

Kryddan

24 september 2009 20:55

Japp jag hör av mig :) När jag är i Gbg då :). Kan ju förhöra dig på tentan hehe :) kram kram :) /Micke
Ps. Du är sällan inne på msn :( ds.

 
Maddo

Maddo

24 september 2009 21:04

Kryddan: Haha, men jag har ju tentan i morgon! :P Det blir lite för sent för sånt då ju ;) Haha, men slå en plingeling! =) Kramar

http://dreammaddo.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se